Відбувся міський семінар у межах проведення експериментальної діяльності

27.02.2018 у Комунальному закладі «Харківський дитячий будинок «Родина» Харківської міської ради», у межах проведення Всеукраїнського експерименту, відбувся семінар за темою «Організація психологічної підтримки дітей у складних життєвих обставинах в умовах дитячого будинку».

Керівник експерименту, кандидат педагогічних наук, начальник відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти Харківської міської ради Шепель В.М. та кандидат біологічних наук, доцент кафедри наукових основ управління і психології ХНПУ імені Г.С.Сковороди, Хижняк М.В. сформували знання учасників семінару з питань організації експериментальної діяльності з сім’ями та дітьми, що опинились у складних життєвих обставинах.

Директор дитячого будинку, Верютіна О.О., розповіла про організацію експериментальної роботи у закладі та запросила гостей відвідати дітей дошкільного віку, що виховуються в експериментальних групах.

Практичним психологом дитячого будинку. Калініченко О.В.. було представлено власний досвід щодо організації психологічного тестування дітей, що опинились у складних життєвих обставинах.

У ході практичного модуля семінару учасниками було визначено шляхи співпраці педагогів та практичного психолога дитячого будинку, методистів з психологічних служб управлінь освіти районів, психологів соціальних служб дітей та молоді з питанняорганізації психологічної підтримки дітей визначеного контингенту.

/Files/images/kalnchenko/51.jpg

/Files/images/ззз.jpg

/Files/images/5.jpg

/Files/images/12.jpg

/Files/images/1.jpg

/Files/images/4.jpg/Files/images/misha/2.jpg/Files/images/misha/099.jpg

/Files/images/misha/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 207