Міський семінар для працівників служб у справах дітей та педагогічного колективу

15.12.2017 у дитячому будинку «Родина» відбувся семінар за темою «Організація соціальної підтримки дітей у складних життєвих обставинах в умовах дитячого будинку».

Науковий керівник експерименту, начальник відділу нормативності і якості освіти Департаменту освіти Харківської міської ради Шепель В.М., надав інформацію учасникам семінару про проведення організаційного етапу дослідно-експериментальної роботи з дітьми, що опинились у складних життєвих обставинах.

Учасники семінару ознайомились з організацією діяльності з сім’ями, батьками та дітьми, що виховуються в експериментальних групах дитячого будинку.

Запрошені працівники районних служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді актуалізували навички роботи з питання проведення психологічного тестування дітей, що опинились у складних життєвих обставинах.

У ході проведення «Круглого столу», гості та педагогічний колектив дитячого будинку спланували спільну діяльність та внесли пропозиції щодо визначення шляхів подальшої співпраці.

Кiлькiсть переглядiв: 177