Колективні перегляди відкритих занять

29.11.19 у нашому закладі відбулися колективні перегляди відкритих занять, об'єднаних методичною проблемою розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку.

Вихователь Донченко Н.Є. провела інтегроване заняття "Часничок до борщику" для дітей старшого дошкільного віку. Її вихованці познайомилися з технікою виконання виробів із пап'є-маше та особливостями їх декорування. На занятті кожен із дітей виготовив із пап'є-маше корисний для здоров'я та попередження простудних захворювань овоч - часничок. Крім цього, дізнався про смачні традиційні українські страви.

Дошкільники третьої групи (середній дошкільний вік) освоїли нову нетрадиційну техніку малювання - малювання відбитками листочків. Вони разом з вихователем, Шевченко Н. Б., створили велику святкову скатертину, прикрашену візерунками з листочків, на згадку про різнокольорову осінь.

У другій групі (середній дошкільний вік) вихователь Карпенко О. М. провела заняття "Наші вправні ручки", на якому діти із великим задоволенням поринули у чарівний світ мистецтва оригамі та навчилися робити з паперу стаканчик та кораблик.

У процесі виконання художньо-творчих завдань у дітей формувались спостережливість, естетичне сприйняття, художній смак та творчі здібності. Дошкільнята під час занять виявляли вигадку, фантазію, експериментували і отримали позитивні емоції від результатів художньо-естетичної образотворчої діяльності!

/Files/images/doshkyilniki/IMG_20191201_225337.jpg

/Files/images/doshkyilniki/received_795873220845196.jpeg

/Files/images/doshkyilniki/osnnya/IMG_20191201_230024.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 110